Associació Esportiva Minguella - Fundada l'any 1987

Principal ›› Actualitat ›› Activitats

Campus d'estiu

Ja tenim organitzats els campus d’estiu perquè els vostres fills i filles (des de l'Escola de bàsquet fins a Cadet) gaudeixin de l’esport des que acaben l’escola fins a mitjans de juliol.

Tenim el general: amb el bàsquet com a element central però on també s’hi inclouen jocs d’aigua i piscina, anglès, tallers... i aquest any noves activitats de piscina, excursions, cinema i un bateig d’esports aquàtics.

A continuació teniu el díptic descarregable (botó dret, Guardar como...) amb més informació i on podreu omplir les dades per a la inscripció.

Díptic Campus estiu 2015

Podeu descarregar aquí la informació referent a les activitats i horaris del Campus d'estiu. Trobareu el detall en cada pestanya del document, dividida per categories.

Tecnificació

A més, en tenim un d’específic de tecnificació de bàsquet. Aquest només destinat a les categories pre-infantil, infantil i cadet, dirigit i coordinat per Pere Garcia.

Podeu descarregar aquí la informació referent a Tecnificació

Campus - Entrenaments Sant Joan

A més, aquest any durant els dies previs i posteriors a Sant Joan (22, 23, 25 i 26 de juny) hi haurà entrenaments específics. Per saber què es treballarà aquells dies o per tenir informació addicional, podeu consultar el següent enllaç.

Campus i stage

Durant Setmana Santa i també el Nadal, organitzem un Campus en el qual hi poden participar jugadors/es de qualsevol equip de Badalona, a més dels de la nostra entitat. Els nois/noies que hi participen són des de l’Escola de bàsquet fins a categoria Infantil.

Durant els quinze primers dies de setembre, abans els nens no comencen l’escola, també organitzem un campus, amb les mateixes característiques que el de Setmana Santa.

Fem un stage d’un cap de setmana al mes de setembre, coincidint amb la Diada de Catalunya, on hi participen tots els jugadors de l’entitat i també hi poden assistir els pares/tutors i familiars dels nois/es.

campus    campus    campus

© 2005-2017 Associació Esportiva Minguella - (93) 464.41.98